Sök Meny

Vår organisation

VVS Centrum har cirka 35 medarbetare, alla med lång erfarenhet och breda kunskaper om både produkter och branschen. Vårt huvudkontor ligger i anslutning till butiken i Solna.

För att kunna ge våra kunder bra och personlig service har alla våra butiker en lokal säljorganisation för att förenkla dina produktval, ge dig kostnadseffektiva installationslösningar, erbjuda rådgivning och utbildningar.


Ansvariga för VVS Centrum:

  • Mathias Andersson, Verksamhetschef
  • Christer Johansson, Försäljningschef
  • Mattias Forslund, Butikssamordnare samt Tf, Butikschef Solna
  • Jerk Östblom, Butikschef i Sköndal
  • Sören Jansson, Butikschef på Södermalm
  • Anette Schnell, Butikschef i Västberga


Vill du komma i kontakt med någon annan av våra medarbetare ring 08-705 88 00 eller gå in på respektive butik för ytterligare information.


Ägare:

VVS Centrum är en bifirma till Dahl Sverige AB, vilket är Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, mark & VA, industri, kyla och fastighetsförnödenheter.

I maj 2004 förvärvades Dahl av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. Saint-Gobain grundades år 1665 och det första uppdraget var att producera glas till slottet i Versailles, utanför Paris. Idag är Saint-Gobains huvudinriktning produktion av glasprodukter och specialmaterial samt produktion och distribution av byggvaror. Dahl tillhör divisionen Saint-Gobain Building Distribution.

Du kan läsa mer om Dahl och Saint-Gobain genom att gå in på någon av följande hemsidor:
dahl.se 
saint-gobain.com


Aktuellt!

Var du än är i Stockholm har du alltid nära till oss. Vi finns där du finns!

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.