Sök Meny

Kundcase: AW Rör och Byggtjänst

”Vår mötesplats sedan länge”

AW Rör och Byggtjänsts fyra rörmokare börjar oftast varje dag på CentrumButiken i Solna. Här handlar de i princip allt sitt material, dagligen.

Solnabutiken

Patrik Wallbing, rörmontör på AW Rör och Byggtjänst, är stammis hos VVS Centrum sedan 20 år. Sedan Solnabutiken öppnade börjar oftast deras anställda arbetsdagen där.

– Det är vår mötesplats sedan länge. De jobben vi har är kring Solna och stan, det är en naturlig punkt för oss då ingen behöver åka genom halva stan. För oss funkar samarbetet väldigt bra, VVS Centrum känns trogna, man vet var de finns och känner de som jobbar där, säger Patrik Wallbing.

Här skaffar de också dagligen arbetsmaterial för bland annat upphängning, som de oftast hämtar direkt i butiken. Ibland nyttjar de CentrumLeverans när de vill ha grejerna direkt till arbetsplatsen. Det senaste större projektet var vid Vikingterminalen, då de installerade rör för påfyllning av vatten och avtappning av avloppsvattnet på Finlandsfärjorna.

Nyligen började AW Rör och Byggtjänst också använda fakturerings- och bokföringstjänsten CentrumOffice för att minimera kontorsarbetet samt få mer koll på strötimmar och material.

– Nu när allt har kommit igång tycker jag att det har funkat bra, säger Patrik Wallbing.