Sök Meny

Kundcase: Jan Norman VVS

"Snabbt och smidigt"

Janne Norman och hans tre kollegor handlar ofta på VVS Centrum. Vanligtvis väljer de att få produkterna levererade direkt ut till arbetsplatsen.

VVS_Centrum_Solna

Jan Normans VVS är en liten, enskild firma i Vendelsö med stora ambitioner. Företaget erbjuder värmepumpar, vvs-arbeten, rörarbeten och allt som hör därtill. Ägaren Janne Norman har haft firman i 19 år och har ända sedan tidigt 2000-tal varit kund hos VVS Centrum.

– Den främsta anledningen till att vi väljer att handla av VVS Centrum är att de har fantastiskt duktiga säljare och snabba leveranser. Vi har testat flera av deras tjänster, bland annat CentrumHyra och CentrumExpress och är mycket nöjda, säger Janne.

VVS Centrums kvalitativa produkter har använts till många större projekt genom åren, till exempel vid nybyggnationen av Arkaden i Märsta. Den befintliga fastigheten ska kompletteras med två nya punkthus på kortsidorna som innefattar både lägenheter och kommersiella lokaler i markplan.

– Vi har installerat värmepumpanläggningar i hela fastigheten. Alla rör vi behövde till projektet levererades av VVS Centrum och det funkade jättebra, säger Janne.

Ett annat lyckat projekt är BRF Sjöstaden i Norra Hammarbyhamnen på Södermalm. Här gjorde VVS-installatörerna ett så bra jobb, att man nu anlitats för ett liknande projekt i grannfastigheten. I de flesta fall väljer Janne och hans kollegor att få varorna levererade till respektive arbetsplats, men de handlar också personligen i någon av butikerna.