Sök Meny

Kundcase: Sandbäckens Rör i Stockholm AB

Största projektet någonsin

Sandbäckens Rör har lång erfarenhet av projekt med omfattande vs-entreprenad. Det senaste, Mall of Scandinavia, slår dock rekord för alla involverade, däribland VVS Centrum.

mall_of_scandinavia

Den 12 november 2015 är det grand opening för framtidens nya shoppingdestination, Mall of Scandinavia i Solna. Köpcentret kommer att innefatta 230 butiker, ett 20-tal restauranger samt Nordens största biograf med 15 salonger, varav en IMAX-salong.

Per Rydström, projektchef på Sandbäckens Rör i Stockholm AB har varit engagerad i arbetet med Mall of Scandinavia i två år. Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Företaget är verksamt i ett tiotal orter och har totalt 250 anställda.

– Jag var involverad i byggnationen av Tele2 Arena för några år sedan och tycker det är jättekul att återigen jobba med ett så stort och spännande projekt. Mall of Scandinavia är både Peabs och vårt största projekt någonsin. Att samarbeta med en så tillmötesgående och flexibel leverantör som VVS Centrum i detta projekt känns jättetryggt.

Per har varit en trogen kund hos VVS Centrum i mer än 10 år. Därmed har han hunnit testa alla tjänster företaget erbjuder och är mycket nöjd.

– Anledningen till varför jag väljer att handla hos VVS Centrum är enkel och är något jag ofta pratar om med mina kollegor i branschen. VVS Centrums medarbetare är oerhört serviceinriktade. Du blir alltid väl omhändertagen, det är deras signum. Dessutom är de grymt duktiga på leveranser och logistik.