Sök Meny

Kundcase: Stockholm Värme & Vatten

”Säljarna är kunniga”

Den kunniga personalen och det bra sortimentet gör att Christian på Stockholm Värme & Vatten handlar hos VVS Centrum dagligen.

varmevatten1

Christian Hermansson och Niclas Mellåker som driver Stockholm Värme & Vatten sedan 1,5 år tillbaka handlar dagligen hos VVS Centrum. De startade bolaget ihop efter att ha drivit ett annat bolag tillsammans tidigare. Det kändes naturligt att fortsätta handla hos VVS Centrum som förut.

– Vi har bra kontakt med personalen. VVS Centrum har ett stort sortiment, med bra grejer hemma på lager. Oftast behöver man inte vänta på grejerna, säger Christian.

Bra dialog
Deras senaste större projekt var en totalrenovering av en brandskadad villa i Enskede. Golvvärme, ny värmekälla, nytt vatten och avlopp installerades. Hela tiden fördes en dialog med VVS Centrum.

– Vi har oftast en mer personlig kontakt. Jag tycker att deras säljare är kunniga. Det finns en kompetens inom bolaget som vissa andra företag saknar. Jag har till exempel beställt specialkopplingar och udda stålrörsdimensioner. Personalen hittar det jag behöver.

När CentrumOffice lanserades var Stockholm Värme & Vatten inte sena att ansluta sig.

– Det funkar bra. Vi har flera nyanställda och ville ha koll på material och tid. Nu är vi fem personer och det är skönt att frångå ett lappsystem och kunna se direkt hur mycket tid som gått åt och vad som ska göras.