Sök Meny

Personuppgifter

Personuppgifter inom Dahl Sverige AB


Personuppgifter inom Dahl Sverige AB

Personuppgifter inom Dahl Sverige AB


På Dahl värnar vi om våra kontaktpersoners personliga integritetoch eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I det ingår också ansvaret att ta väl hand om de personuppgifter vi hanterar och använder för att kunna:


• identifiera dig som är kund och/eller avtalspart
• kontakta dig rörande leverans och order
• informera om produktnyheter, tjänster och annan service som vi tror attdu som kund eller leverantör kan vara intresserad av.

 I vår personuppgiftspolicy förklarar vi hur vi samlar in ochanvänder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter ochhur du kan göra dem gällande. Läs personuppgiftspolicyn i sin helhet som pdfnedan.


Personuppgiftspolicy Dahl - fullständig version (pdf)

 

För att avregistrera dig från postala utskick ber vi dig fylla formuläret nedan. Utskick via e-post och sms har avregistreringslänkar där du direkt kan avregistrera dig.

link.webropolsurveys.com


Avregistrering från postal marknadsföring från Dahl Sverige AB
Förnamn:
Efternamn:
Postadress:
Postnummer:
Ort:
Kundnummer:
Företagsnamn:

*Obligatoriska fält

Aktuellt!

Var du än är i Stockholm har du alltid nära till oss. Vi finns där du finns!

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.