Sök Meny

Om VVS Centrum

VVS Centrum är din fullservicepartner i Stockholm. Hos oss finns allt du behöver inom VVS, rörsmide för infästning och upphängning, verktyg och maskiner. Våra kunder är i första hand företag som arbetar professionellt med VVS-installation och fastighetsservice.

OBS! Vi arbetar inte med konsumentförsäljning utan endast med fackmän!


vvscentrum

Vår ambition är att vara Storstockholms bästa handels- och grossistföretag inom VVS och rörsmide. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster som förenklar våra kunders vardag. Vi ska kännetecknas av hög tillgänglighet, god tillförlitlighet och bred kompetens. Våra kunders behov är alltid i fokus. Lokal närvaro genom våra butiker, effektivt logistiksystem, snabba leveranser och personlig service från en personal med mångårig branscherfarenhet är viktiga delar av vår verksamhet.

VVS Centrums specialitet är upphängning och infästning och i första hand för VVS=rörsmide. Erfarenheten och kompetensen har vi sedan länge inom företaget från den del av den ursprungliga verksamheten i Stockholms Rörsmide. Våra specialistkunskaper inom dessa områden erbjuder vi våra kunder från hela landet.


Aktuellt!

Var du än är i Stockholm har du alltid nära till oss. Vi finns där du finns!

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.