Sök Meny

Vi förenklar din vardag

Vill du beställa expressleverans, behöver du råd angående olika produktval eller vill du kanske hyra specialverktyg? Det är enkelt, kontakta bara vårt glada kundtjänstteam som erbjuder snabb, kvalitativ och personlig service direkt via telefon.


Vi på VVS Centrum erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som förenklar din vardag. Det ska gå snabbt och effektivt att få kontakt med oss, så det är viktigt att vi ständigt är tillgängliga. Våra medarbetare har svar på alla dina frågor och erbjuder bland annat rådgivning och utbildning.

Välkommen att kontakta oss när det passar dig!


OBS! Vi arbetar inte med konsumentförsäljning utan endast med fackmän!

VVS Centrum Skandinavien 

  • Postadress: Box 3101 169 03 Solna
  • Fakturaadress: Box 11079 161 11 Bromma
  • Besöksadress: Råsundavägen 15, 169 67 Solna
  • Öppettider: Måndag-fredag: 06.00 - 16.30 (Vecka 26-31 06,00-16,00) Kan skilja sig mellan butikerna.
  • Telefon: 08-705 88 00
  • E-order: order@vvscentrum.se
Aktuellt!

Var du än är i Stockholm har du alltid nära till oss. Vi finns där du finns!

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.