Sök Meny

Upphängning & infästning

Du behöver kanske hänga upp ett handfat på en dålig vägg, eller vill ta dig an ett större, spännande projekt med rörstråk inuti väggar. Låt dig inte hindras av komplicerade infästningar.

Vi erbjuder en helhetslösning för ditt projekt, från ax till limpa.

På VVS Centrum finns en spetskompetens inom infästningar och upphängningar som inte finns hos någon annan grossist. Inget projekt är för litet eller för stort för att vi ska kunna ge dig rätt verktyg och produkter.

En tillverkares anvisningar är inte alltid så lätta att följa, men där kan vi hjälpa dig. Allra bäst om vi kommer med i projektet så tidigt som möjligt. Om du har ett ritningsunderlag reder vi ut vilka infästningsprodukter och material som behövs. Du får förslag på fixpunktsberäkningar, dimensioneringar och konstruktioner av oss. För större projekt kontaktar vi smeder som specialbygger stora smiden till balkkonstruktioner.

Därefter besöker vi dig ute på arbetsplatsen när arbetet kommit igång. Vi ser till att du har rätt grejer på rätt plats och i rätt tid.

Alla våra butiker har ett brett sortiment av fästteknikprodukter. Vår butik i Solna har en extra stor utställning. Välkommen!

I vårt sortiment hittar du produkter inom: 

  • Traditionell upphängning och smide – skenor och klamrar
  • Lätta system med svep för snabb montering
  • Strutsystem
  • SSG
  • Expandrar och pluggar
  • Brandskydd
  • Isolering
  • Förnödenheter fog och tätning

Välkommen in i någon av våra butiker för att kolla in vårt utbud och få tips om nya produkter!
Självklart kan du ringa 08-705 88 00 för mer information.


Aktuellt!

Var du än är i Stockholm har du alltid nära till oss. Vi finns där du finns!

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.