Sök Meny

CentrumLeverans

Vi garanterar snabba leveranser

Säkra leveranser är en förutsättning för ett bra jobb! Våra turbilar levererar din beställning nästföljande arbetsdag efter att vi har mottagit din beställning. För dig som behöver dina varor ännu snabbare finns tjänsten CentrumXpress för leverans inom 90 minuter. Du kan även hämta dina varor själv i valfri CentrumButik.

ilfraktjbm6521
  • Snabba leveranser – vi levererar dina varor följande arbetsdag om din beställning inkommit senast klockan 16.30. Är du morgonpigg är du välkommen att själv hämta dina varor från 06.30. Vi bjuder på CentrumFrukost.

  • CentrumXpress – unik tjänst för dig som behöver brådskande leverans. Finns varan i någon av våra butiker garanterar vi distribution inom 90 minuter. Om vi behöver hämta den från vårt centrallager så levererar vi inom 180 minuter.
  • Hämta själv – självfallet kan du hämta dina varor själv i någon av våra butiker. Vi har öppet alla vardagar 06.30-16.30.
  • Våra varor transporteras med turbilar utrustade med kran och bakgavellift för smidig leverans


Aktuellt!

Var du än är i Stockholm har du alltid nära till oss. Vi finns där du finns!

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.