Sök Meny

CentrumButik

Vi har allt för "VVS:aren"

I våra fyra CentrumButiker finns allt du behöver inom VVS-området. Vi är specialister på smide och upphängning och har även ett komplett sortiment av fastighetsförnödenheter, maskiner och verktyg. Hos oss får du kompetent service och personligt bemötande från våra erfarna säljare. Våra butiksutställningar visar alltid upp det senaste inom VVS-området. Vi öppnar 6.30 alla vardagar. Välkommen!


OBS! Vi arbetar inte med konsumentförsäljning utan endast med fackmän!.

centrumbutik

  • Brett sortiment – våra butiker har upp till 9 000 artiklar i sitt sortiment.
  • Tillgänglighet – vi finns på fyra adresser i Stockholmsområdet så du har alltid nära till någon av våra butiker.
  • Generösa öppettider – alla våra butiker har öppet måndag-fredag 06.30-16.30.(Vecka 26-31 06,30-16,00) 
  • Personlig service – VVS Centrum har 35 medarbetare, alla med lång erfarenhet, som brinner för att ge dig bra och personlig service.
  • Centrallager – vårt stora huvudlager i Kallhäll med mer än 40 000 artiklar i sitt varulager garanterar förstklassig och kostnadseffektiv logistik.
  • Uthyrning – vi har ett brett sortiment av maskiner och verktyg för både kort- och långtidsuthyrning till förmånliga priser.
  • Utbildning – våra medarbetare håller dig uppdaterad på vad som händer i branschen och erbjuder alla våra kunder rådgivning och utbildning.
  • Kontorsrum – alla våra butiker har kontorsrum där du kan presentera produkter och tekniska lösningar för dina kunder.


Våra Centrumbutiker:


Aktuellt!

Var du än är i Stockholm har du alltid nära till oss. Vi finns där du finns!

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.