Sök Meny

Kundcase: Blisab AB

”Måna om sina kunder”

Personlig service, bra produkter och trygga leveranser är de tre viktigaste faktorerna när rörpartnern Blisab väljer grossist. I nio projekt av tio väljer de att göra sina inköp hos VVS Centrum.

blisab_nyproduktion_kyrka

Blisab är en mini-koncern inom byggbranschen som arbetar med entreprenad samt energi- och fastighetsteknik, men även erbjuder tjänster inom måleri och plåtslageri. Företaget har sitt kontor i Nacka Strand.

– Jag är dagligen inne i någon av VVS Centrums butiker, vanligtvis Bandhagen eller Sköndal. Det är alltid en glad och härlig stämning i butikerna. Personalen är serviceminded och dessutom väldigt måna om sina kunder. Jag känner mig som en i gänget, vi pratar ofta om andra saker än bara det jobbmässiga, vilket är kul, säger Richard Lindström, projektchef på Blisab Energi- & fastighetsteknik AB.

Vid nyproduktionen av förskolan Gunnebo i Haninge använde Blisab sig uteslutande av produkter från VVS Centrum. I projektet ansvarade rörentreprenören för hela VVS-entreprenaden samt installation av bergvärme. VVS Centrum har även varit huvudgrossist i ett projekt som innefattar stambyte i hela Saltsjöbaden Centrum.

– Vi gör allt ifrån nyproduktion till rot-arbeten och väljer i så hög utsträckning som möjligt att använda VVS Centrums produkter. Vi beställer oftast material över disk, men nyttjar i stor utsträckning den mycket välfungerande tjänsten leverans. Ibland använder vi även tjänsten CentrumOffert, det sparar vi massor av tid på, säger Richard.

Ett av Blisabs pågående projekt är nyproduktion av en kyrka i Söderbymalm i Haninge (bilden ovan). I detta projekt är koncernen både generalentreprenör samt underentreprenör avseende VVS och bergvärme.