Sök Meny

Senaste nytt

Missa inte Centrumklubben!


Gör arbetslivet enklare och roligare

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen. I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta smarta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö.

Medlemskap i Centrumklubben är tillgängligt för alla företag med max nio anställda, som har en godkänd kredit hos VVS Centrum samt handlar hos oss varje månad. Via kundklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Du får också bonuspoäng på dina köp, du får också ta del av olika evenemang som mässor och studiebesök, varav många anordnas i kombination med spännande resor och upplevelser. Vi arbetar ständigt med att hitta de bästa lösningarna för ditt företagande, så att du kan fokusera på det du gör bäst – att utveckla din affär.

 

Medlemsportal för Centrumklubben

För att logga in på ditt Centrumklubben-konto klickar du in på Centrumklubben. 
Vill du ansöka om medlemskap? Vänligen kontakta din närmaste VVS Centrum butik eller
fyll i ansökan via: Bli medlem i Centrumklubben                        Klicka på sidan för att ladda ner broschyren Centrumklubben för mer information:

                                 Kundklubben


Publicerat: 2017-04-24

Aktuellt!

Var du än är i Stockholm har du alltid nära till oss. Vi finns där du finns!

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.