Sök Meny

Senaste nytt

VVSC i Årsta stänger 3/5 kl 12.00!


Idag torsdag den 3/5 kl 12.00 har vi stängt vår butik i Årsta på Årsta Skolgränd 10.
Vi flyttar till en ny och fin lokal på hela 1800 kvm med adress Elektravägen 33 i Västberga.
Vi öppnar i Västberga på måndag den 7/5 kl 06.00.

Varm välkomna till oss i Västberga.
/Nettan,Wille,Micke samt Leif.

Joacim Norlunds foto.


Publicerat: 2018-05-03

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.