Sök Meny

Senaste nytt

Ny medarbetare på VVS Centrum!


Vi hälsar vår nya medarbetare Martin Thybelius välkommen till VVS Centrum.

Martin är stationerad på VVS Centrum Södermalm med start Måndagen den 23/4.

Martin har en mångårig erfarenhet av VVS-branschen och kommer närmast från BraGross.


Varmt välkommen till VVS Centrum.


Publicerat: 2018-04-23

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.