Sök Meny

Senaste nytt

Höstkampanj på VVS Centrum 29/10-23/11!


Årets höstkampanj är äntligen här!

Klicka på broschyren som är fullmatad med härligt ruggiga hösterbjudande!
Kontakta din säljare eller kom in i din VVS Centrum butik för mer information.

Höstkampanj 2018 web


Publicerat: 2018-10-26

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.