Sök Meny

Senaste nytt

Kanelbullens dag Torsdag 4/10!


I dag Torsdag den 4/10 är det Kanelbullens dag!

Självklart så ska vi fira detta hela dagen så kom in till en av våra butiker så bjuder vi på fika med härlig kanelbulle.

Varmt Välkomna till VVS Centrum. 

Kanelbulle


Publicerat: 2018-10-01

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.