Sök Meny

Senaste nytt

Uppdatering om läget efter cyberattacken – verksamheten åter i full drift


Den 27 juni drabbades VVS Centrum och många andra bolag runt om i världen av en virusattack som lamslog alla it-system, därmed stora delar av vår verksamhet. Vi har sedan dess jobbat intensivt för att få igång alla system parallellt med att hålla verksamheten flytande och serva våra kunder på bästa möjliga sätt.
I våra  butiker har personalen registrerat order manuellt med penna och papper.

Det har varit en utmaning för oss alla men sedan lördagen den 1 juli är vi åter i full drift. Under helgen har manuella order registerats och utleveranser har startat upp. På måndag, den 3 juli, levereras gods till alla butiker och till våra kunder.

Alla köpkanaler som butik, eShop och EDI är helt öppna. Telefoni fungerar men e-post är fortfarande stängd tills vidare, vi återkommer med information när den kanalen öppnar.

Efter en sådan allvarlig händelse föreligger kortsiktigt en viss ökad risk för brister gällande materialtillgänglighet och transporter. Vi gör vårt yttersta för att minimera eventuella störningar och för att hålla kunder och leverantörer underrättade även under den här fasen.

Vi ber att få rikta ett varmt tack till all personal, vi har tillsammans visat hur stark vår företagskultur är. Vi vill också rikta ett stort tack till leverantörer som stöttat oss i den här kritiska perioden samt alla kunder som visat stor förståelse och tålamod för en situation över det vanliga.


Publicerat: 2017-07-03

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.