Sök Meny

Senaste nytt

Cyberattack mot VVS Centrum! Uppdaterat 30/6 kl 13.32


Vi är nu i färd med att starta upp våra system.

Tidigare prognos för driftstart, eftermiddag/kväll kvarstår.

Vi återkommer så snart vi har en mer tillförlitlig prognos gällande tidpunkt för driftstart.

Vänligen

VVS Centrum Skandinavien AB


Publicerat: 2017-06-30

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.