Sök Meny

Senaste nytt

Cyberattack mot VVS Centrum! Uppdaterat 29/6 kl 17,23


Efter den cyberattack som drabbade oss tidigare i veckan har vi nu fått kontroll över situationen.
Det innebär att vi med stor sannolikhet kommer att starta upp stora delar av vår verksamhet under morgondagen, fredag den 30 juni. E-handel och e-post kommer troligen inte att fungera vid uppstart, så vi hänvisar fortsatt till telefon och butik för order och frågor.
Vi återkommer med mer information i morgon fredag förmiddag.

Vänligen

VVS Centrum Skandinavien AB


Publicerat: 2017-06-29

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.