Sök Meny

Senaste nytt

Cyberattack mot VVS Centrum! Uppdaterat 28/6 kl 21.50


Information gällande den cyberattack som drabbat VVS Centrum Skandinavien AB 

Den cyberattack som drabbat VVS Centrum är värre än tidigare befarat. Den nationella lösningen av it-servrar vi hoppats på, som komplement till Saint-Gobain koncernens aktivitet, är inte längre möjlig. 

Detta innebär att det är tveksamt att vi kommer kunna starta upp vår it-verksamhet under morgondagen, torsdag den 29 juni, och just nu är det omöjligt för oss att ge en tillförlitlig prognos varför vi undviker det.

Orderläggning sker fortsatt manuellt i butik och via telefon med säljare. 

Vi arbetar fortsatt för en snabb och säker lösning och återkommer under torsdagen med mer information via alla tillgängliga kanaler.

Vänligen
VVS Centrum Skandinavien AB


Publicerat: 2017-06-28

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.