Sök Meny

Senaste nytt

Cyberattack mot VVS Centrum! Uppdaterat 28/6 kl 13.30


Mer information gällande den cyberattack som drabbat VVS Centrum Skandinavien AB.

Som utlovat i förmiddags kommer här mer information i ärendet.

Attacken har skett mot Saint-Gobainkoncernen globalt där man arbetar mot en global lösning på problemet.

Tyvärr har delar av vårt it-system omfattande skador. Vi arbetar nu på alternativa lösningar för att få igång vårt it-system i Sverige. Arbetet kommer att fortsätta under kvällen och natten. Prognosen är att våra system nationellt kommer att vara igång i morgon bitti, torsdag 29 juni.

Vi vill poängtera att det går att handla lagerlagt material i våra butiker. Det  går även att lägga order via telefon till vårt sälj men vi kan ännu inte garantera leveranstid på dessa order.

Mer information kommer under kvällen.

Vänligen

VVS Centrum Skandinavien AB


Publicerat: 2017-06-28

Centrumklubben

Medlemmar i Centrumklubben har en sak gemensamt, det är små- och medelstora företag inom VVS-, Kyl-, Industri- eller Fastighetsbranschen.I Centrumklubben bjuds du in till ett nätverk av branschkollegor med likartade erfarenheter. Via Centrumklubben kan du hitta lösningar och hjälpmedel för många olika situationer relaterade till ditt företag och din arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för ditt företagande så att du kan fokusera på det du gör bäst - utveckla din affär. 

eShop

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i din vardag med vår eShop.